Looking For Anything Specific?

Datça Koyları / Datca Koylari Datca Rehberi Datca Otel Ve Pansiyonlar - Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor.

Datça Koyları / Datca Koylari Datca Rehberi Datca Otel Ve Pansiyonlar - Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor.. Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy. Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Datça'nın en güzel plajları ve koyları.

Datça sahip olduğu koylar ve plajlar ile bölge de son derece önemli bir konuma sahip. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir.

Datca Koylari 52 Ebeydat Flickr
Datca Koylari 52 Ebeydat Flickr from live.staticflickr.com
Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Datça'da ender bulunan kumluk plajı ile dikkat çeken karaincir koyu datça'nın en çok tercih edilen plajlarındandır. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Datça sahip olduğu koylar ve plajlar ile bölge de son derece önemli bir konuma sahip. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir.

Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Datça'nınsa bir kelebekler vadisi ya da kaputaş gibi kartpostlık plajları yok ama bir sürü bakir, temiz, işletmelerce el konulmamış koyu. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy. Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. İşte en iyi datça plajları. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim.

Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler.

Datca Nin En Guzel Plajlari Bukleri Koylari Yolda Bi Blog
Datca Nin En Guzel Plajlari Bukleri Koylari Yolda Bi Blog from yoldabiblog.com
İşte en iyi datça plajları. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Binlerce yıllık tarihin şahidi knidos antik kenti, aktur, kargı koyu, ovabükü, palamütbükü, datça'nın cennet koyları, eski datça'nın o güzelim çiçek kokulu sokakları. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı.

Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy.

Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz: Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü azganlı plajı : İşte en iyi datça plajları. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Datça sahip olduğu koylar ve plajlar ile bölge de son derece önemli bir konuma sahip. Datça'nınsa bir kelebekler vadisi ya da kaputaş gibi kartpostlık plajları yok ama bir sürü bakir, temiz, işletmelerce el konulmamış koyu.

Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli. Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir.

Datca Koylari Tekne Turlari Everyday Holiday Yacht Datca Yat Limani
Datca Koylari Tekne Turlari Everyday Holiday Yacht Datca Yat Limani from everydayholidayyacht.com
Datça'da tüm koylar farklı yapılarda olsa da ortak bir özelliği var : Datça gezilecek yerler binlerce yıllık bir geçmişe sahip. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Datça koyları datça'ya gittiğinizde sizi çam ormanları, sakin plajları, tarihi dokusu ile beraber bu koylardaki huzur ve eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Datça'nınsa bir kelebekler vadisi ya da kaputaş gibi kartpostlık plajları yok ama bir sürü bakir, temiz, işletmelerce el konulmamış koyu. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün.

Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı.

Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Datça, coğrafi bölge olarak ege bölgesi'ndedir. Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Datça'nın en güzel plajları ve koyları. Datça'da tüm koylar farklı yapılarda olsa da ortak bir özelliği var : Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar;

Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy datça. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı.

Posting Komentar

0 Komentar